Du er her: Hjem --> Om --> Referanser

Referanser bedriftskunder

Oslo Tre AS

Oslo Tre AS er et arkitektkontor som spesialiserer i konstruksjoner laget av treverk.

"Vi har brukt Peder Sverdrup hos psdigital a/s til å sette opp våre digitale data systemer. Vi er i vårt arbeid avhengige av en god digital flyt og en trygg backup av våre prosjekter. Peder har satt opp et effektivt og velfungerende system hos oss. Ukomplisert og forståelig. Psdigital virker å ha et høyt fokus på datasikkerhet og backup, noe som gjør at vi føler oss i trygge hender. Vi kan anbefale psdigital på det sterkeste." Med vennlig hilsen Jørgen Tycho, Daglig Leder Arkitektkontoret Oslo Tre AS.

A-dep AS

Animasjonsdepartementet er et produksjonsselskap for reklamefilm og andre korte formater.

"Animasjonsdepartementet er et prisvinnende produksjonsselskap for reklamefilm i Oslo. Vi har produsert reklamefilmer for kunder som Tine, Statoil, DNB, IKEA, Djuice og mange flere. Vi håndterer store datamengder og er helt avhengige av et IT og filsystem som fungerer smertefritt. Peder har planlagt og satt opp alt av IT systemer for oss. Han har bidratt med meget gode forslag tilpasset våre behov. Min opplevelse er at Peder er faglig kompetent, grundig, nøyaktig og tilgjengelig." Jannecke Østvold Møller, daglig leder i Animasjonsdepartementet.

OdessaPartner Ltd

OdessaPartner tilbyr IT-konsulent tjenester og prosjektstyring. psdigital (og forløperen Peder Sverdrup Teknisk Produksjon) har gjort mange jobber for OP, blant annet nettverks-design, arbeid på Windows server og programmering.

"Peder Sverdrup leverer nettverk- og IT-teknisk støtte til OP internt og til våre kunder der vi har ansvaret for IT-ledelse. Han er nøysom og faglig god." Hans Petter Stormoen, daglig leder i OdessaPartner.

Referanser privatkunder

psdigitals Google+ side står flere referanser fra privat-kunder (link i venstre kolonne).

Referanser mottatt på email:

Marianne, Oslo, 1/8-2016.
"Laptoppen som min eldste sønn bruker mye til spill hadde sluttet å fungere. Peder fant fort ut hva som var galt, kjøpte reservedeler og kom tilbake og reparerte maskinen. Både jeg og ikke minst sønnen min er veldig fornøyd!"

Gunnar, Oslo, 5/6-2016.
"Min bærbare fikk plutselig "hikke". psdigital leverte maskinen tilbake god som ny."

Telefon: 67 20 71 21 / 92 60 51 57 Fibonacci spiral