Du er her: Hjem --> Om --> Om psdigital

Om psdigital a/s

psdigital a/s ble opprettet i 2013, og er en videreføring av enkeltmannsforetaket Peder Sverdrup Teknisk Produksjon. Enkeltmannsforetaket var aktivt i 5 år og arbeidet med data-service, programmering og 3D-visualisering for ingeniørformål.

Peder Sverdrup, daglig leder og systemkonsulent

Peder Sverdrup

Systemer skal være enkle å bruke, og så vedlikeholdsfrie som mulig. Ting skal fungere også etter at jeg har "forlatt åstedet". Jeg forsøker å gjøre kunden uavhengig av meg. Jeg bidrar gjerne med dokumentasjon og opplæring.

Er det snakk om innkjøp av nytt utstyr, vil jeg først vurdere hva man kan få til med det eksisterende. Gjenbruk sparer både penger og miljø. Noen ganger kan tilogmed brukt utstyr være et godt kjøp, men da må du vite hva du gjør, både ved innkjøp (det er litt som å kjøpe bruktbil) og i forhold til anvendelse (utstyr blir fort utdatert).

Ved løsningsvalg kan jeg vanligvis legge frem flere alternativer, med argumenter for og imot hvert enkelt alternativ. Min anbefalling er ofte av den jordnære sorten, der faktorer som sikkerhet, stabilitet, brukervennlighet og økonomi veier tungt. Til syvende og sist er det selvsagt kunden som bestemmer.

Forøvrig har jeg fokus på å arbeide hurtig og nøyaktig.

Teknologi er bra fordi det gjør oss mer produktive. Med teknologi kan vi spare tid og penger, og teknologi kan åpne vår verden for nye muligheter.

Jeg er kresen når det gjelder teknologi - liker det som er bra, liker ikke det som ikke er bra. En del av min jobb er å prøve ut nye ting og så kunne si noe om fordeler og ulemper. Jeg er også opptatt av problemstillinger rundt teknologi-miljø og teknologi-helse. Intelligent bruk av teknologi.

Telefon: 67 20 71 21 / 92 60 51 57 Kobberleder